volg ons op:

Bezorgen & Retourneren

BESTELLEN & BEZORGEN

BETALEN
Online kan je alleen betalen met iDEAL.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten bedragen €0,00 echter is de minimale aankoopbesteding €15,00. Onder de €15,00 kunnen we dus geen verzending doen.

LEVERTIJD
De verwachte levertijd is 3 – 5 werkdagen. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING
De bestelling wordt op het aangegeven afleveradres bezorgd door PostNL. Via de mail word je door PostNL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van PostNL én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde PostNL ServicePoint.

RUILEN, RETOURNEREN OF ANNULEREN RUILEN

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling. De eerste aankoop zal dan gecrediteerd worden, de tweede aankoop dient betaald te worden. 

RETOURNEREN

Indien je een aankoop hebt gedaan via de online store, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. Het retourneren van een artikel kost €6,95.

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden in de winkel.

VOORWAARDEN RETOUR

  • Artikelen mogen alleen geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt/ongedragen zijn, in de originele staat verkeren en verpakt in de originele verpakking, inclusief kaartjes, labels en dergelijke.
  • Wanneer je een artikel retourneert dien je de originele pakbon bij te voegen.
  • Oorbellen en mondkapjes kunnen niet geruild of geretourneerd worden in verband met hygiëne.
Copyright © 2024 Room70 | Alle rechten voorbehouden | Design & Onderhoud: Brandmates

Waar ben je naar opzoek?